Trouwreportages

Uiteraard begrijpen wij dat de fotoreportage van jullie trouwdag héél belangrijk is. Mede daarom fotograferen we op zo'n dag met twee fotografen.

Wil je door ons je trouwreportage laten verzorgen dan beginnen we met een intake gesprek waarin jullie ons je wensen en ideeën voor kunnen leggen.

 

Zijn we het met elkaar eens dan gaan wij ons uiterste best doen om jullie trouwdag middels mooie foto's vast te leggen.

 

Na de bruiloft krijgen jullie dan van ons:

- een usb met alle foto's maar ook een fotopresentatie van de mooiste foto's van de  

   dag ondersteund door jullie favoriete muziek,

- een aantal foto's extra bewerkt,

- alle foto's in de hoogste kwaliteit,

- geen storend watermerk.

 

Optioneel

- Fotoalbum. Naast de kosten voor het samenstellen van het boek worden de drukkosten één op één aan jullie doorberekend. Wij maken gebruik van een professionele drukkerij waar jullie keuze hebben van eenvoudige albums tot en met een luxe album met een bewaarkoffer. 

 

 

 


 

Wij behouden ons het recht voor alle door ons in opdracht gemaakte foto's eventueel te gebruiken voor promotie op social media, onze website of andere promotiedoeleinden ten behoeve van HaCoFotografie. Mocht je dit niet willen dan kun je dat vooraf  tijdig aangeven. In opdracht gemaakte fotobestanden zullen nooit ter beschikking worden gesteld voor gebruik door derden, of alleen in overleg hierover. Niets van deze site mag gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming.