Gastenboek

Wij vinden het erg fijn om reacties te lezen op de fotoreportages die wij afgeleverd hebben.

Maar ook wanneer u onze site bekeken heeft en kunt waarderen wat u gezien heeft, dan horen wij het graag!

 


Commentaren: 18
 • #18

  Barend en Melina Janson (maandag, 26 juni 2023 19:58)

  Op 20 april jl. gaven wij elkaar het ja-woord. Hans en Connie hebben deze voor ons zo bijzondere dag fantastisch vastgelegd. Door hun professionele aanpak, kritische blik en goede samenspel zijn zij het voorbeeld dat 1+1 soms 3 kan zijn. Op verzoek is er naast een prachtige reportage ook een fotoalbum voor ons samengesteld. Dit zorgt ervoor dat wij nog heel vaak terugkijken op en genieten van deze prachtige dag.
  Bedankt!

 • #17

  Jacqueline en Michael (zaterdag, 17 augustus 2019 20:32)

  We hebben een prachtig fotoboek van onze trouwdag mogen ontvangen en hiernaast ook een USB met een hele mooie selectie foto's en leuke, door ons opgegeven, muziek erbij. Ook alle andere foto's van onze bruiloft op de USB. Hier zijn we erg blij mee, een prachtige herinnering om aan anderen te laten zien en voor onszelf. Van te voren alles bij ons thuis doorgesproken met Connie en Hans en op onze trouwdag kwamen zij vanaf hier, bij ons huis, de reportage starten. Een goede samenwerking en erg leuk dat zij dit samen doen om vanuit verschillende hoeken beelden te zien! Bedankt!

 • #16

  Ben en Anja (vrijdag, 16 augustus 2019 23:16)

  Hans en Conny. Wat een goed idee van jullie om de fotoshoot bij kasteel Keukenhof te doen. Het zijn geweldige foto's geworden. Had vooraf geen idee wat te verwachten. Met jullie ideeën en ook openstaande voor suggesties van onze kant was het een gezellige sfeer. Onze vier kleindochters zijn super blij met de foto's die van hun zijn gemaakt. Ze voelden zich een fotomodel. En de foto's van ons gehele gezin zijn zo mooi geworden. Kan alleen maar in herhaling vallen met te zeggen dat de foto's geweldig zijn geworden. Jullie is het gelukt om ons allemaal ontspannen en blij op de foto te krijgen. Super bedankt daarvoor. X X X Ben, Anja, kinderen en kleinkinderen

 • #15

  Hinke (donderdag, 06 juli 2017 08:59)

  12 mei 2017 was onze trouwdag.
  In de ochtend regen. Balen natuurlijk. Maar Hans en Connie hadden de mooiste oplossing. Naar het mooie rozen en radijs. In Burgerveen.
  Onder een prettige sfeer en gezelligheid hebben we de foto's gemaakt.
  We wilden een paar familie/vriendenploeg foto's die hebben ze op een geschikt moment gemaakt. En verder merk je bijna niet dat ze er zijn op het feest.
  We hadden afgesproken dat ze de hele dag er zouden zijn.
  Ook de avond.
  Dit is ook gebeurd. Ze bleven zelf langer dan dat ze zelf in gedachten hadden.
  We zijn super super blij met ze. En giga trots op de foto's.
  Een super aanrader.
  Nogmaals giga bedankt.
  Xxx hinke en marrie

 • #14

  Silvia en Tom (dinsdag, 29 november 2016 08:20)

  Hans en Conny hebben onze trouwreportage verzorgd. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Hans en Conny gaan door tot ze prachtige fotos hebben! Ze hebben allerlei leuke ideëen en niets is te gek. Ook bewerken ze sommige fotos dit maakt het nog mooier! Zoek je een fotograaf? Dan raden wij Hans en Conny aan!

 • #13

  Eggo Tiemens (woensdag, 17 augustus 2016 20:07)

  Hans en Conny hebben samen op 26 mei 2016 de trouwreportage van onze zoon en schoondochter Tristan en Linda voor hun rekening genomen.
  Het bruidspaar en wij (de trotse ouders, Eggo en Yvonne Tiemens) zijn heel blij met onze keuze voor Hans en Conny als fotografen. Ze hebben een werkelijk fantastische trouwreportage afgeleverd. Professioneel en met veel humor, emotie, inlevingsvermogen en betrokkenheid.
  Wij raden toekomstige trouwparen aan hun foto's door deze twee te laten maken. Zij zullen er geen spijt van hebben! Hans en Conny ga zo door. Jullie maken mensen blij!

 • #12

  Marjolijn (woensdag, 03 februari 2016 13:21)

  Prachtige reportages.

 • #11

  Familie Doornekamp (woensdag, 12 augustus 2015 09:41)

  Op zaterdag 27 juni werd opa Doornekamp 90 jaar! Een moment waarop de hele familie bij elkaar kwam om dit heuglijke feit te vieren. Hans en Connie van Hacofotografie hebben prachtige foto's gemaakt. Van de hele familie, van de kinderen, de kleinkinderen en uiteraard ook van opa en oma samen. Een mooie herinnering voor later en een mooi kado voor opa, want nu hangt de hele familie op 1 foto in een mooie lijst boven de eettafel, zodat ze er iedere dag van kunnen genieten! Bedankt fotografen voor jullie enorme inzet en prachtige foto's!!

 • #10

  Emma (dinsdag, 12 mei 2015 19:26)

  Na lang met de wens voor een foto van mijn oog gelopen te hebben en de irritatie aan de portretfoto bij mijn opa en oma (zeer verouderde schoolfoto) toch de vraag durven stellen of Hans en Connie de uitdaging aandurfde gaan. Het resultaat mag er zijn. Een gezellige shoot en mooie nieuwe foto's voor opa en oma en mijn ouders. Zelf ook zeer tevreden over alle foto's en zeker die van mijn oog zijn super gaaf geworden!! Een aanrader voor iedereen!

 • #9

  Karin en Andre (woensdag, 29 april 2015)

  Hans en Connie , bedankt voor de super gezellig fotoshoot.
  Er zitten wederom weer mooie foto,s bij.
  Tot volgend jaar ;-) ...in een ander outfit!

 • #8

  Gregor & Joyce Bekker (zondag, 26 april 2015 23:20)

  Hans, Connie, bedankt voor de fotoshoot in Elswout die wij voorafgaand aan het festival jaar door jullie hebben laten maken. Er zitten weer plaatjes (!) van foto's bij.

 • #7

  Jennifer en Jean-Paul (maandag, 02 maart 2015 21:45)

  De foto's van jullie worden steeds mooier, creatiever en beter. Je ziet jullie groeien. Zelf zijn we nog steeds erg blij met de mooie foto's van onze fotoshoot. En natuurlijk helemaal trots op de foto's van Priscilla, Vincent en Ylse. Hans en Connie ga hiermee door, want je ziet jullie liefde voor het vak terug in de foto's!

 • #6

  Jan en Olga (dinsdag, 13 januari 2015 21:15)

  Beste Connie en Hans, we hebben een hele leuke middag gehad tijdens de fotoshoot. We zijn heel blij met de foto's. Vooral die met een zwarte achtergrond en schaduw zijn super. Bedankt.

 • #5

  Jennifer Versteegh (dinsdag, 01 juli 2014 11:19)

  Wauw zeg, wat een supermooie foto's, niets teveel gezegd, Connie!!
  Hele gave site, leuk om al die mooie foto's te bekijken én ik krijg hier zelf ook nog eens flink wat inspiratie!!

 • #4

  Marjolijn (vrijdag, 30 mei 2014 12:29)

  mooi logo, de site ziet er gelikt uit!
  mooie reportage's succes met jullie bedrijfje.

 • #3

  karin en andre (dinsdag, 06 mei 2014 23:14)

  Ziet er goed uit jullie nieuwe website...leuk gedaan al die stukjes erbij met informatie

 • #2

  Bert Dekkers (dinsdag, 06 mei 2014 20:47)

  Het ziet er keurig en verzorgd uit. Succes.

 • #1

  gerard weijers (dinsdag, 06 mei 2014 20:12)

  hoi zus en zwager
  ziet er weer netjes uit ga zo door jullie zijn top in de fotografie
  groetjes gerard