Castlefest kleding

Fotografie is een leuke hobby. Maar een minstens zo leuke hobby is het bezoeken van Fantasy- en Castlefeesten. En het liefst elk jaar in een nieuwe kledingstijl!

Net zoals een fotograaf zijn basis goed wil hebben en op zoek gaat naar de juiste accessoires doen de bezoekers van de Fantasy- en Castlefeesten dat ook. 

Al een paar jaar mogen wij André, Gregor, Joyce en Karin in het voorjaar fotograferen in hun outfit van dat jaar. Zij hebben veel plezier in het maken en showen van de kleding en wij hebben evenveel plezier in het fotograferen ervan. 

 

Heb je ook interesse in een fotoshoot bij ons in de studio of op een door jou gekozen locatie dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen.


 

Wij behouden ons het recht voor alle door ons in opdracht gemaakte foto's eventueel te gebruiken voor promotie op social media, onze website of andere promotiedoeleinden ten behoeve van HaCoFotografie. Mocht je dit niet willen dan kun je dat vooraf  tijdig aangeven. In opdracht gemaakte fotobestanden zullen nooit ter beschikking worden gesteld voor gebruik door derden, of alleen in overleg hierover. Niets van deze site mag gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming.